Skuffende nederlag på en katastrofal banelæder Faux quiltet jakke og Bcbgmaxazria Xs uld Beige

Kategorier

quiltet Beige Bcbgmaxazria Faux uld Xs læder jakke og
  • Nyheder
  • Superliga

Alex Runarsson præsterede et par gode redninger men måtte se sig passeret til sidst.

Foto: Getty Images

FC Helsingør var bedst til at gøre fodboldspillet simpelt og vandt 1-0 på en frosthård bane, hvor FCN slet ikke kunne spille sit vante spil.

Ser man kun på resultatet, er 1-0 til bundholdet FC Helsingør over FC Nordsjællands bronze-aspiranter naturligvis en stor overraskelse. Men tager man forholdene i betragtning var det mere forudsigeligt, for den levnede ingen mulighed for poleret fodbold, som jo er FC Nordsjællands varemærke.

I ti meters bredde hele vejen op langs den ene sidelinje var banen så knaldhård af frost, at man akkurat lige så godt kunne have afviklet kampen på den gamle landingsbane på Flyvestation Værløse. Det var pivfarligt at spille fodbold på den del af banen, men lykkeligvis slap alle spillerne uden varige mén af fysisk karakter.

Så midt i skuffelsen over et nederlag på 0-1 og tab af et meget vigtigt skridt i den sidste kamp inden Mesterskabsspillet, kan FCN glæde sig over, at alle holdets landsholdsspillere kan tage afsted i national tjeneste uden skader. Og de kommer forhåbentlig hjem igen i samme tilstand, så FCN trods nederlaget kan slå igen under bedre spilleforhold i de ti spændende kampe, der venter efter landskamppausen.Brun Zealand Frakke Blød Kvinder Størrelse Petites Lambskin Læder Jakke 10p Meget New w8RZPq

At Helsingør stadion var en katastrofe til fodbold i landets bedste række skal ikke tage pynten af FC Helsingørs sejr, for den var fortjent nok. Det var Kronborgs sønner, der ville det mest og bedst forstod at håndtere det simple fodboldspil, som var det eneste, der kunne fungere under de forhold.

Det var en kamp, der var fattig på oplagte målchancer, men det var hjemmeholdet, der skabte de fleste på direkte spil. FC Helsingør forstod bedre end FCN at bringe bolden frem uden for mange stationer undervejs, og så investerede FC Helsingør alt i samtlige dueller og jagt på andenboldene og de tilfældigheder, som der opstod i hobetal, når bolden hoppede og dansede for fødderne af alle spillerne.

FCN kan ikke bebrejdes for indsatsen, for også tigrene viste vilje godt støttet af rigtig mange medrejsende fans. Men FCN havde tydeligvis sværere ved at tilpasse sig forholdene og forsøgte for ofte at spille fodbold i stedet for at sparke fodbold. Det er normalt også langt det klogeste men ikke på et frosthårdt og uberegneligt underlag.

Mikkel Damsgaard havde FC Nordsjællands to bedste og eneste forsøg på mål i en halvtam 1. halvleg, men der var ikke snert nok i skuddene til at passere en velspillende Kappenberger i Helsingørs mål. Og kort før pausen måtte Alex Runarsson i FCN-målet leverede en flot redning på en stor Helsingør-chance.

FCN startede bedst efter pausen, hvor først Mads Mini Pedersen rykkede igennem og slap fri, men målmanden klarede med en fodparade, og da Mikkel Rygaard lidt senere trykkede af med et pragtfuldt skud, prellede bolden af på trekantsammenføjningen.

Kort efter var det så Helsingørs tur til at ramme stolpen, da Alex Ranarsson lige fik rettet afslutningen fra en fri Douglas af, og Karlo Bartolec fik riposten sparket væk på selve målstregen. Alligevel gik det galt for FCN, da Douglas i det 78. minut igen slap igennem på en ukontrollerbar dybdebold. Denne gang fik han lagt bolden på tværs til Nicolas Mortensen, der havde let ved at score kampens eneste mål.

FCN satsede til sidst alt på udligningen, men det blev ved nærved og næsten hver gang, så tigrene måtte skuffede forlade Helsingør stadion. FC Helsingør fik revanche for 0-1 nederlaget i det første opgør mellem de to klubber i Farum, og som kampen udviklede sig, var det ganske fortjent.

FCN må ryste det af sig, og når programmet for Mesterskabsspillet foreligger på onsdag, gælder det bare om at glæde sig til ti topkampe i sæsonens slutfase og stadig med basis fra en øjeblikkelig tredjeplads.